Construction Innovations & Renewable Energy Solutions

Αναζήτηση

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα προιόντα


Products in English

-------------------------------------------------------------------------------------
Η Eole Water


Η
Construction Innovations φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα την EoleWater στην Ελλάδα και την Κύπρο και την Τουρκία.
Η EoleWater εδρεύει στη νότιο Γαλλία και βασισμένη σε 10χρονη έρευνα και ανάπτυξη, αποτελεί το μοναδικό κατασκευαστή συστημάτων παραγωγής ύδατος από τον άνεμο παγκοσμίως. Με την αναγνωρισμένη τεχνογνωσία που διαθέτει και την οικολογική διαδικασία που χρησιμοποιεί, επιτρέπει την παραγωγή πόσιμου νερού με συμπύκνωση του αέρα, χωρίς επιπτώσεις στο περιβάλλον. Η νέα αυτή ιδέα αποτελεί μια καινοτομία η οποία υποστηρίζεται παγκοσμίως από διάφορες πατέντες.Η ατμόσφαιρα της γης είναι γεμάτη με υγρασία, περίπου 13.000 km νερού. Η ανεμογεννήτρια της Eole Water χρησιμοποιεί μόνο την αιολική ενέργεια για την υγροποίηση του αέρα. Η υγρασία απορροφάται και στη συνέχεια συμπυκνώνεται έτσι ώστε να γίνει τελικά νερό. Μέσα στο εσωτερικό της ανεμογεννήτριας λαμβάνει χώρα ένα αντίστοιχο φαινόμενο σαν τη βροχή, χωρίς να επιβαρύνεται με CO2 το περιβάλλον.
Κάθε συσκευή έχει ελεγχθεί πριν από την παράδοση και έχει περάσει από ένα ειδικό πρόγραμμα ποιοτικού ελέγχου.
Επί πλέον παράγεται ταυτόχρονα και ρεύμα όπως και σε κάθε κλασική ανεμογεννήτρια, καθιστώντας το προϊόν αυτό την μεγαλύτερη καινοτομία σήμερα στον κόσμο σε ότι αφορά τις ανανεώσιμες πήγες ενέργειας.Οι ανεμογεννήτριες είναι σχεδιασμένες να παράγουν νερό για περισσότερα από 50 χρόνια και αποτελούνται εξ’ ολοκλήρου από ανακυκλώσιμα υλικά.

Το νερό αποτελεί ένα αναγκαίο αγαθό για τη ζωή. Μέχρι σήμερα, πάρα πολλοί άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε πόσιμο νερό. Η Construction Innovations σας δίνει τη δυνατότητα να το παράγετε μόνοι σας, με ταυτόχρονη παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Η αρχική έκδοση περιλαμβάνει το μοντέλο 1000 το οποίο παράγει 30kwh ρεύμα και χίλια λίτρα
ΠΟΣΙΜΟ νερό το εικοσιτετράωρο με αέρα έντασης μόνον 4,5 Μποφόρ!!


Καλώς ήλθατε στο μέλλον με ένα μηχάνημα το οποίο παράγει ζωή…-------------------------------------------------------------------------------------
Η Solyndra, Inc.Η Solyndra, Inc., κατασκευάστρια εταιρία καινοτόμων κυλινδρικών φωτοβολταϊκών (PV) συστημάτων για οροφές εμπορικών κτιρίων, ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μία νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία - πλαίσιο με την Αlwitra GmbH & Co., εταιρία που ηγείται στο χώρο της προμήθειας συστημάτων οροφής υψηλής τεχνολογίας, με έδρα στο Trier της Γερμανίας.
Τα ηλιακά πάνελ που αποτελούν αντικείμενο της εν λόγω συμφωνίας θα κατασκευαστούν στις εγκαταστάσεις της
Solyndra στο Φρήμοντ και το Μιλπίτας της Καλιφόρνια.

Τα κυλινδρικά φωτοβολταϊκά συστήματα λεπτής μεμβράνης της Solyndra είναι σχεδιασμένα για να παράγουν περισσότερο ηλεκτρισμό σε ετήσια βάση από τις τυπικές εμπορικές οροφές μικρής κλίσης και παράλληλα απαιτούν πολύ χαμηλότερο κόστος εγκατάστασης από τις συμβατικές τεχνολογίες επίπεδων φωτοβολταϊκών πάνελ.Όταν εγκαθίστανται μαζί με ανακλαστική μεμβράνη οροφής, βελτιστοποιείται ο ηλεκτρισμός που παράγεται από τα φωτοβολταϊκά συστήματα της Solyndra και μειώνεται το συνολικό κόστος εγκατάστασης.


Οι πελάτες μας απαιτούν πάντα το καλύτερο,γι’ αυτό η βέλτιστη λύση είναι ο συνδυασμός των καινοτόμων φωτοβολταϊκών συστημάτων της Solyndra με τη δική μας δοκιμασμένη μεμβράνη οροφής υψηλής ανάκλασης EVALON®. Το σύστημα Solyndra είναι το καλύτερο που βρήκαμε σε ό,τι αφορά την απόδοση στη διείσδυση ανέμου, την παραγωγή ενέργειας ανά οροφή, το φορτίο οροφής και το κόστος εγκατάστασης και βασίζεται στην 10ετή επιτυχία μας στα ηλιακά συστήματα με το ενσωματωμένο στο κτίριο Ηλιακό Σύστημα EVALON®. "Προσβλέπουμε στη συνεργασία μας με τη Solyndra για να αξιοποιήσουμε αυτή την τεράστια ευκαιρία που παρουσιάζεται με τη συγκεκριμένη σχέση συνεργασίας" δηλώνει ο Joachim Gussner, Πρόεδρος της Αlwitra


Δίνοντας έμφαση στην υψηλή απόδοση, στην αξιοπιστία και στην απαράμιλλη αισθητική, η Αlwitra σημάδεψε μία περιοχή οροφών μεγαλύτερη από 140 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα παγκοσμίως με τα καταξιωμένα συστήματα οροφής της. Πριν από σαράντα περίπου χρόνια, η Αlwitra ήταν η πρωτοπόρος στην παραγωγή μεμβρανών οροφής EVA χαμηλής ανάκλασης υπό την έννοια της σημερινής ιδέας "cool roof".

"Οι πελάτες μας απαιτούν πάντα το καλύτερο, γι' αυτό η βέλτιστη λύση είναι ο συνδυασμός των καινοτόμων φωτοβολταϊκών συστημάτων της με τη δική μας δοκιμασμένη μεμβράνη οροφής υψηλής ανάκλασης EVALON®.


www.solyndra.com


-------------------------------------------------------------------------------------
Η
Silcio - Φωτοβολταικά Συστήματα.


ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ & ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Βασισμένη σε Γερμανική τεχνογνωσία, η Silcio επένδυσε περισσότερα από €160.000.000 στην κατασκευή μίας άριστης παραγωγικής μονάδος στην Ελλάδα. Η Silcio παράγει Φωτοβολταϊκά Κύτταρα και Φωτοβολταϊκά Πλαίσια χρησιμοποιώντας σαν πρώτη ύλη πυρίτιο υψηλότατης καθαρότητας. Ο συνεχής ποιοτικός έλεγχος εγγυάται την παραγωγή προϊόντων υψηλής αποδόσεως.
Μία επένδυση γιατο περιβάλλον
Μία επένδυση στο Μέλλον

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Silcio είναι μία Ελληνική εταιρεία η οποία ειδικεύεται στην παραγωγή πολυκρυσταλλικών φετών πυριτίου, Φωτοβολταϊκών Κυττάρων και Φ/Β Πλαισίων. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2005 και την άνοιξη του 2009, μόλις 11 μήνες από τις πρώτες εκσκαφές, το εργοστάσιο στην Πάτρα ξεκίνησε την παραγωγή. Οι εγκαταστάσεις της SILCIO βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή της Πάτρας, την 3η μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας καθώς επίσης και το μεγαλύτερο λιμάνι εξαγωγών της χώρας προς τη δυτική Ευρώπη

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Το
εργοστάσιο των Πατρών είναι μία ζωντανή απόδειξη της δέσμευσης μας για τα περιβαλλοντικά θέματα. Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι:
Τα συστήματα αποβλήτων της Silcio είναι από τις πλέον εξελιγμένες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα και ότι
η λάσπη από την παραγωγή πυριτίου υφίσταται επεξεργασία και ανακύκλωση στο εξωτερικό.


www.silcio.gr


-------------------------------------------------------------------------------------
Η mamalos - Εξειδικευμένα Hi-End προϊόνταΗ “mamalos” είναι μια βιοτεχνία που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την παραγωγή ειδικών προϊόντων ήχου τα οποία σχεδιάζονται, αναπτύσσονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα.
Μας ενδιαφέρουν οι εικόνες και τα συναισθήματα που γεννιούνται στην ψυχή σας όταν ακούτε μουσική.
Στόχος μας είναι να σας συνοδεύουμε κατά τη διάρκεια των μουσικών σας περιπλανήσεων και να σας κάνουμε να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική ξανά και ξανά, χρησιμοποιώντας την υψηλής ποιότητας σειρά των προϊόντων μας.
Το πρόγραμμα μας δίνει νόημα στην προσπάθεια αυτή εξερευνώντας νέους ορίζοντες σχεδιασμού και ανάπτυξης, που βασίζονται στο πάθος και την εμπειρία μας.

"Αφήστε την μουσική σας να αναπνεύσει..."Mamalos is an industry specializing and dedicated in the design and manufacture of audio products developed and engineered in Greece.
We are interested in the kind of emotions that arise in our little souls when listening to music.
Our aim is to accompany you during your musical voyages and make you listen to your music over and over using our high quality range of products.
Our programme gives meaning to that effort exploring new areas of design based on passion and experience.

"Let your music breath…"


Αρχική σελίδα | Η εταιρεία | Η φιλοσοφία | Τα προϊόντα | Products | Οι υπηρεσίες | Τα έργα μας | Επικοινωνία | Πλάνο του δικτυακού τόπου


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού